Lat lördag

Lat lördag, kommer någon ihåg det TV-programmet? Det var ett program som var så dåligt så det lades ner efter två sändningar, detta hände på 80-talet nån gång. Gör inte SVT sånt längre? Borde dom inte? Jag menar; Babben & C:o! Just nu är jag i en fas i min hosta som gör att det minsta skrattsugen jag blir så börjar jag hosta. Så ja, då är Babben & C:o det perfekta programmet för mig. Den där finska komikern dom hade med idag var....nja, jag höll på att säga sopig men det hade varit fräckt mot soporna.

Nåväl, nu var det inte meningen att det här inlägget skulle handla om dålig TV, även om hela min dag efter att föräldrarna lämnade mig vid 10-tiden fyllts av mer eller mindre dåliga filmer på TV. Så är det att vara sjuk och i en helt ren lägenhet utan dåliga samveten i hörnen, mycket mer tid över till att göra ingenting. Vad sägs om följande svit: Sound of Music, Corpse's bride, Just my luck, Rivierans guldgossar.  Högt och lågt blandat och det viktigaste av allt: Inte en minuts seriositet under hela färden. När jag ser på film vill jag gärna undvika två saker; realistiskt våld och tankeverksamhet. Då stämmer det för Banjo.

Men nu skulle ju inte det här inlägget handla om däliga filmer och min likaledes sunkiga filmsmak. Det skulle ju handla om att jag inte kan komma på något att skriva om idag så de som vill få något nytt till livs här får vänta tills i morgon.
Sorry.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0