Nigeria är rätt varmt i juli

Nu är det snart en vecka sedan jag efterlyste semestersällskap med vidlådande resmålsförslag.
Alla förslag som skickats till [email protected] har gåtts igenom, men än finns det tid att skicka in bidrag.

Jag hade ingen aning om att så mycket utlänningar läste min blogg och dessutom skickat in flera förslag. Speciellt har det äkta paret Joy och Frank Williams skickat in flera mail på engelska och tycker att jag ska ta ut alla mina pengar och åka till Elfenbenskusten för ett liv i lyx för resten av mitt liv. De vill att jag ska skicka dem mitt bankkontonummer så att de kan sätta in en präktig reskassa där också. Ett otroligt generöst erbjudande!  Fantastiskt att Joy och Frank förmodligen anlitat en tolk för att översätta min svenska! Ambitiöst, men jag är rädd att jag blir tvungen att tacka nej. Jag är inte speciellt sugen på att åka till Afrika.

Flera unga damer världen runt tycker tydligen att jag ska stanna hemma och lägga pengarna på någon sorts könsorgansförlängare. Vem kunde ana att så många av mina läsare var så underlivsfixerade? Men nej, damerna, en resa ska det vara, och dessutom är jag ganska nöjd som det är....

Till slut har jag också fått ett förslag från en doktor som, och detta är faktiskt ett ganska lustigt sammanträffande, säljer Viagra samtidigt som han heter Ivarga! Jag undrar så om den gode doktorn har tänkt på att hans namn är ett anagram på det han säljer? Undrar om hans barn, om de har samma efternamn som far sin, blir mobbade på skolgården? Men dr Ivarga, du har glömt skriva något förslag på semestermål. Skicka in ett nytt, komplett förslag så får vi se vad jag tycker.

Än finns det tid att komma in med förslag. Veckan ut har ni på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0