Aftonbladet satsar på elände, Expressen väntar kallt - 23/2


Aftonbladet 23/2 2012

Så vaknade vi alla till nyheten att det fötts en liten Haga-prinsessa och jag misstänkte att nu skulle det bli hektiska löpsedelsdagar. Föga anade jag hur intressant det faktiskt skulle bli.
De båda blaskorna använde helt olika taktiker! Prinsessan föddes 04:26, men Aftonbladet måste ha varit tvärsäkra på att det rörde sig om falsklarm eller en utdragen förlossning. Varför annars producera löpsedeln ovan? Kvällstidningar är inte kvällstidningar längre, men tidningen kan ju inte ha gått i tryck ens när Estelle såg dagens ljus, eller i detta fall nattens mörker. En grov felsatsning från AB:s sida.
Expressen väntade dock ut prinsessan. Långt in på morgonen ståtade löpsedelshållarna tomma. Inte förrän vid lunch fanns den där:

Expressen 23/2 2012

Nu med extra rojalistiskt illgult för att synas än bättre. Och Aftonbladet hakade snabbt på (men inte på Seven-Eleven nivetvar, förstås...) med denna storfiskarbild:

Aftonbladet 23/2 2012, ver II

Men ni skulle sett bebisen som kom undan! Den var nog dubbelt så lång! (Det ser faktiskt ut som mycket mer än 51 cm, det som prinsen måttar.)

Kommentarer
Postat av: Paradis

"Men ni skulle sett bebisen som kom undan!" Hahahaha!

2012-02-29 @ 21:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0