Ingenting är heligt - 24/2


Expressen 24/2 2012

Ja, barnafödande är fantastiskt. Det är jag säker på. Men det här får ju en att tro att just den här förlossningen var mer fantastisk än alla andra. Förekom det järtecken? Steg forna kungars andar ned från himmelen och höllo sina händer öfver barnet? Landade en örn utanför fönstret och bugade sig i vördnad för den nyfödda? Kommo några herdar in och frågade efter barnet som fötts och lagts i en kuvös? Dramat! Lyckan! Victorias styrka! Guldet! Rökelsen! Myrran!
Otroligt att även en kronprinsessa kan lyckas med en helt naturlig kroppslig funktion, eller hur?
Har inte en hovbarnmorska mer diskretion än att hon spiller sina intima prinsessbönor till pressen så fort hon dragit av sig plasthandskarna?


Aftonbladet 24/2 2012

Victoria är så lycklig! Det var skönt. Grattis, Victoria!
Och Perrelli har skaffat ny pojkvän. En gift man minsann! Det låter ju hoppfullt och förtroendeingivande. Ett sånt förhållande kan ju inte annat än sluta lyckligt, eller hur? För skvallerpressen, alltså.


GT, 24/2 2012

På kvällen åkte jag till Göteborg och fick därför chans att kolla upp GT:s löp. I Göteborg bryr de sig inte om barnmorskor, där har de istället lyckats fiska fram drottning Silvias privata sms. Fast å andra sidan så kan det sms:et ju ha varit till barnmorskan, vilket förklarar hur GT fick tag på det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0