Thorsten klipper häcken för lågt - 5/2


Expressen 5/2 2012

Ja, vad var det jag sa. Vem som helst som tittade på Mello kunde se och höra att Thorsten i sin roll som Typiske Thorsten av en dum impuls klappade Ana Gina på gumpen. Ana Gina brydde sig inte så mycket. Men visst är det väldigt lite OK att klappa någon olovandes på sätesmuskeln. Dock bra att han valde ett tillfälle som alla i hela världen kan se och inte exempelvis på bakgatan bakom Vida Arena efter sändning. Fy på sig, Thorsten! Och det var väl ett "fy på sig" han hade förtjänat, inte det absurda drev som plötsligt satte igång.
Nog om detta. För den här gången. (Men jag undrar ju hur det hade låtit om det varit Ulrik Munther nästa vecka som råkade lägga handen på Gina....)


Aftonbladet 5/2 2012

AB chockar med att presentera en helt schlagerfri (sånär som på Helena Bergströms nuna på bilagan) löpsedel en dag som denna. Paren som tjänar mest i Botkyrka illustreras av....Per Holknecht och Lena Philipsson? Bor de i Botkyrka? Nej, jag förstår naturligtvis att de inte kan trycka upp löpsedlar med olika bilder av lokala rika par för varje kommun.
Och fixa formen utan att banta är väl ingen konst? Det gäller ju bara att välja rätt form.

(Och ja, det är naturligtvis också schlager att ha med Lena Ph...tänkte inte på det.)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Det beror ju på VILKEN form, helt sant. :-DNej, i det här fallet är Lena Philipsson inte schlager, hon är bara kändis. :-)

2012-02-10 @ 13:13:33
URL: http://florholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0