Banjo-Herren märker ord - i ny blogg! 2/1


Aftonbladet och Expressen, 2/1 2012.

Båda tidningarna ståtar med bantningsmetoder. Aftonbladet smäller högst med sex kilo på två veckor, medan Expressen fegar ur med fyra kilo på fyra veckor. Tidningarnas alla feta läsare förväntas att kasta sig över stånden för att läsa hur de ska infria sina nyårslöften. Betyder Expressens försiktighet att de inte tror sig ha så feta läsare? Blir man fet av Aftonbladet?

Aftonbladets stora nyhet är dock att LINDARW BERÄTTAR OM SINA SEXMÖTEN MED KÄNDA MÄN och hotar i lite mindre stil att avslöja namnen i ny bok!
Uttrycket "i ny bok" används ganska flitigt inom fånig journalistik. Att boken i fråga är eller kommer att vara ny känns något redundant i just det här sammanhanget, annars hade det ju inte varit mycket till hot. På aftonbladet.se måste man naturligtvis vara PLUS-kund (vad är det för folk som BLIR det?) för att läsa om detta och eftersom det är dyrare och mer av en uppoffring räcker det inte där att agna med det lama "ny bok", där ska Christer skriva en "sexbiografi". Jajemän! Känner Mille Markovic till den?

Slutligen konstaterar vi att Expressen bränner hela löpsedeln på nyårslöftetemat och påstår sig veta hur man sparar 70 245 SEK på ett år! Bara genom att låta bli att köpa Expressen kommer man halvvägs.

Kommentarer
Postat av: Banjo-Herren

Jaha, redan dags för dementier...

Naturligtvis rörde jag ihop bantningsmetoderna. Sex kilo på sex veckor och fyra kilo på två dagar var det ju. Detta fäller ju hela resonemanget. Expressens läsare behöver tappa fler kilo, men inte lika fort. Är spaningen istället att Aftonbladets läsare ätit mer julmat?



Och kan Expressens spartips och bantningstips på något sätt gå hand i hand? Spara 70 245 SEK genom att äta mindre och på så vis gå ner i vikt? Är allt en gigantisk konspiration för att få både oss och våra plånböcker att må bättre? Upprörande!

2012-01-03 @ 09:59:05
Postat av: Banjo-Herren

Krorekrutläsning är för msear! Fyra kilo på två VECKOR var det.

2012-01-03 @ 10:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0