Den tredje skola bliva den första! 1/1

Vän av ordning kanske undrade lite över en sak igår? (Förutom förvirringen med hur många kilo som vilken tidning ville vi skulle gå ner på hur lång tid...) Ska han verkligen börja ett årsprojekt av denna dignitet den andra januari? Ja, det hade han faktiskt tänkt, för i sin enfald så hade han fått för sig att inga civiliserade tidningar utkom på nyårsdagen.
Och det är naturligtvis sant, men nu pratar vi ju Aftonbladet och Expressen här. Jag bekymrades alltså en smula av att jag missat att dokumentera en uppsättning löp.

Det är tur att man kan lita på 7-Eleven i korsningen Kungsgatan-Vasagatan! Av någon anledning byter de inte ut sina löpsedlar varje dag, eller ens var tredje. Och si, därför kan jag presentera:

Aftonbladet och Expressen, 1/1 2012.

Aftonbladet toppar, nyårsdagen till ära med Årets stora kärleksastro, och någon får gärna berätta för mig när "astro" gick och blev ett eget ord. Läste idag med stor behållning Språkrådets nyordslista för 2011, och där var det inte med. Astron illustreras av Danne och Vickan såklart, för vilka kan vara mer kära (eller för den delen större stjärnor) än de?
Andra halvan av löpet avslöjar REINFELDTS LYXGÅVA TILL EX-MINISTERN! På så vis glider ordet "ex-minister" lite oväntat upp som ledare i tävlingen om vanligast löpsedel-substantiv 2012! Att sätta "ex-" framför olika titlar och begrepp är ett vanligt, platsbesparande knep. Det går vi in på lite närmare när det kommer ett roligare exempel.
Reinfeldt står och "strör guld över Bo Lundgren". Det är väl trevligt att de tycker om varandra inom moderaterna, till skillnad från socialdemokraterna? Hur man än gör har man ändan bak och rubrikerna framför sig.

Expressen listar DE UNDER 35 MED HÖGST MÅNADSLÖN I CITY! Namn! Ålder! Inkomst! Jag saknar dock ett uttryck? Vad är det egentligen dom anser sig ha?
Och så ska man naturligtvis rasa i vikt med nya franska succémetoden! Är det samma metod som de dagen efter avslöjar skalar av en sex kilo på sex veckor (och ingenting annat!) eller en annan metod. Köp och läs!!
Nävisstnä, 7-Eleven, det går ju inte....

På eftermiddagen hade de bytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0