Smala nyheter, elände elände elände - 13/1


Aftonbladet och Expressen, 13/1 2012

Efter att på nästan varje löpsedel i minst 12 dagar tjatat om olika sätt att gå ner i vikt varnar nu Aftonbladet för att banta för mycket. Bl a är det doktor Åsa Villbäck som varnar för att hetsbantning kan vara skadligt. Jag antar att hon snarare förespråkar isolering på en öde ö med endast palmhjärta att äta i tretton avsnitt som en bra bantningsmetod, för att inte tala om lysande karriärupptakt.
Elins chockbesked hör Aftonbladets skvallerbilaga till. Hon har förmodligen bytt frisyr. Eller hund. Eller hundfrisör.

En annan som gått ner mycket i vikt och därmed fått sin femtioårsfest förstörd (the humanity!) är allas vår Gunde (som naturligtvis också bara har förnamn, hur kunde jag nånsin tro att det fanns ett genusmönster?) och är det någon som hela Sverige älskar och bryr sig om så är det väl han? Om det så bara vore nageltrång hade allmänheten ojat sig om det varit gulle-Gunde som drabbats. Är det den unika blandningen av byfåne och superhjälte som gör att Sveriges kollektiva hjärta smälter?
Efter att ha toppat med en utmärglad Gunde avrundar getingen med att utlova en viktminskning på 10 kilo genom att äta 118 maträtter. Det beror väl i första hand på vilken takt man äter dem i?

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ditt sätt att skriva får mig att le. :-)

2012-01-16 @ 09:14:16
URL: http://florholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0