28/3 - Who's that girl?


Expressen 28/3 2012


Aftonbladet 28/3 2012

Är det inte väldigt ofta som Expressen på sin löpsedel har en bild av en anonym kvinna i helfigur som står på ett väldigt imposant sätt? Har det nån gång varit en man som spelat samma roll på Expressen? Har jag fel om jag påstår att männen alltid presenteras med namn? Jag måste gå tillbaka och kolla upp det nån månad när jag har tid....

Var går gränsen? - 27/3


Aftonbladet 27/3 2012


Expressen 27/3 2012

När jag såg Expressen-löpet här ovan tänkte jag för jag vet inte vilken gång i ordningen att den här måste vara lokal för Stockholm. AIK får både huvudnyhet och bjäfs?! Aldrig skådat nåt liknande.

Det visade sig senare på eftermiddagen att den var extremt lokal. Redan i Skärholmen såg det ut så här istället:

Expressen 27/3 2012, version II

26/3


Expressen 26/3 2012

Usch och fy! Inte blanda ordklasser i uppräkningar på det där viset! Det kryper i mig!


Aftonbladet 26/3 2012

25/3 - Glass och schlager


Kvällsposten 25/3 2012


Aftonbladet 25/3 2012


Expressen 25/3 2012

En viss fixering vid eventuella schlagerbebisar skönjs i nyhetsflödet. Och gratis glass! Vårkänslorna har tagit tag även i löpmakarna.

24/3


Expressen 24/3 2012

3-stegsmetod! Vad var det jag sa?! Tre distinkta lufs!


Aftonbladet 24/3 2012


Kvällsposten 24/3 2012

23/3


Aftonbladet 23/3 2012


Expressen 23/3 2012

22/3


Aftonbladet 22/3 2012


Expressen 22/3 2012

21/3


Expressen 21/3 2012


Aftonbladet 21/3 2012

20/3


Expressen 20/3 2012

Är detta verkligen en nyhet?


Aftonbladet 20/3 2012

Mot nya, djärva mål - 19/3

Den här gången handlade inte rubriken om löpsedlarna.
Jag har precis fått nytt jobb i Skåne och kommer ha fullt upp med att förbereda och utföra flytt. Jag ska bli sambo och har sällan varit lyckligare. Tyvärr blir nog utförligheten i bloggen lidande ett tag. Det kommer mest bli bilder och bara de mest oemotståndliga kommentarerna. (Va, var det nån som sa "skönt!"?)

När jag väl är installerad i Lund och Malmö så kör jag igång på allvar igen, och då med tre tidningar att täcka. Det kommer att bli supernördigt! Längtar redan!

Men nu ska vi bara hafsa igenom resten av mars och hela april först. Häng med!


Expressen 19/3 2012


Aftonbladet 19/3 2012

Asch, det blir ju direkt helt oemotståndligt! Jag hoppas Jens och Sven och P-G tittar in och blir lika nostalgiska som jag.
Året var 1995. Jag hade just fått nya studiegriller i huvet, gjort högskoleprovet och kvalat in till dataingenjörsutbildning på Lunds Tekniska Högskola. Alla nya studenter hade samlats i aulan för att göra ett propedeutisk test, men vi hann bara slänga några getögon på de helt horribla frågorna förrän ljuset slocknade. Plötsligt kom fem män i roliga hattar ingående och deklarerade att testet var en hoax och att nu började nollningen! På den tiden var det fortfarande väldigt grabbigt på datautbildningen, 80 grabbar och 10 tjejer, så nollningen var utformad därefter. Det var öl och tävlingar och öl och enklare förtäring och öl. Och alla kläddes i rosa overaller (vilket iofs inte är så grabbigt) och knådades ihop till en enhet utan rätt att sticka ut. Precis som vi grabbar vill ha det. Datanördar som plötsligt är i ett "hippt" gäng istället för utanför, vad kan det bli förutom succé?
En del i kollektiviseringen var att vi skulle lyda de fem männen i de roliga hattarna (som visade sig vara vikingahjälmar) i deras minsta vink. Skrek de efter nollevisan så klämde vi i. Ropade de "McDonalds" så ropade alla 90 "En Big Mac med Coca och pommes, med EXTRA ALLT!" och framför allt så ropade de ofta: "LUFSA SOM TROLL!" och då gjorde alla tre distinkta lufs!

Tre distinkta lufs om dagen håller doktorn borta! Vem kunde ana att vi egentligen höll på med friskvård där i fyllan och villan?

Tvåa på bollen igen - 18/3


Expressen 18/3 2012

Ska vi gissa att Ida egentligen heter nåt annat? Kanske Estelle och är nattklubbsdrottning? Eller vad tror du, Herman?
Och rätta mig om jag har fel, men har inte försvunna Madeleines mamma berättat hundratals gånger? Fast den här gången kanske hon berättar nåt nytt? Att hon fått nytt jobb? Att hon tycker mycket om att cykla?


Aftonbladet 18/3 2012

Ny chans att få natt på lyxhotell! Frågorna kvarstår.
Och huvudnyheten känner vi ju igen...från 11/2. Expressen hästlängder före igen!

Mer genus? - 17/3


Aftonbladet 17/3 2012, ver 1


Aftonbladet 17/3 2012, ver 2

Denna lördag kunde man bara i Hallunda Centrum njuta av två olika AB-löpsedlar. Den översta hängde i creddiga Pressbyrån (finare blir det inte i Hallis) medan den andra prydde alla andra affärer och tobakshandlare. Än en gång väcks tanken om ATG-ombud får en viss löpsedel och andra ombud får en annan lite skvallrigare. ATG-ombuden är männens domän och där smäller pengar högt, medan andra butikers kunder lockas av Filippa Reinfeldts enorma stöd. Mer genustänk? Borde jag kanske intervjua ett par bodknoddar för att få fakta? Nej, det är ju så kul att gissa.


Expressen 17/3 2012

Silvia och Estelle stod dock helt oemotsagda på getingens löp. Men varför envisas alla tidningar med att publicera bilderna på Estelle vridna 90 grader? Var det kanske det som var den efterlängtade SANNINGEN?


Avsiktligt? - 16/3


Aftonbladet 16/3 2012

Var det bara jag som tänkte: "På mitten?" när ni läste den här löpsedeln?


Expressen 16/3 2012

Den listan vill jag inte läsa. Alla kommer bara att tjäna så mycket mer än mig, och 80-talister som knappt tagit studenten än, eller hur är det nu? Tänk vad tiden går, håhåjaja.
Att uppge åldern på dem känns väl lite redundant, i och för sig?

Grå lunk - 15/3


Aftonbladet 15/3 2012

Aha! Den sydsvenske kocken heter alltså Dennis! Om man låter sig luras vid spisen så är man väl ändå ingen mästerkock?


Expressen 15/3 2012

Nya siffror idag! Tur att det kommer nya siffror hela tiden så att det blir nya hela listor och nya löpsedlar.
Ännu en tråkig löpsedelsdag, inte mycket att säga om.

Epitet och överdrifter - 14/3


Aftonbladet 14/3 2012

Är det verkligen relevant i alla lägen hur många barn en mördad person har. Ofta är det det som poängteras på löpsedlarna. Den här karln visade sig alltså vara ledare för ett kriminellt gäng som försöker ta över Ronneby, och det bästa rubriksättarna kunde komma på var att titta i kyrkoböckerna och räkna ätteläggen?
Jag undrar vad mitt epitet skulle bli om jag hittades mördad. BARNLÖS HITTAD MÖRDAD låter...konstigt.


Expressen 14/3 2012

Så äter du kött utan risk! Utan risk för vad? Cancer? Som om man skulle kunna göra någonting här i världen utan minsta risk för att få cancer! OK för att det är hedervärt att de använder den lugnande approachen (vågar vi vara konspirationsteoretiska och ana köttlobbyns påtryckningar) men att utlova riskfritt ätande är verkligen att ta i.

Pavli-vafförslag? Nej, det får nog bli "AIK-stjärnan" här... - 13/3


Aftonbladet 13/3 2012

Aaaaargh! "Polisen misstänker"-taktiken igen. Doktor Åsa extremt uthängd, för att inte tala om hennes sambo.


Expressen 13/3 2012

Sport som huvudnyhet! Det är verkligen inte var dag! Var det inte mer sport på löpsedlarna förr?
För övrigt är det här väl ännu ett exempel på en löpsedel som ser något annorlunda ut utanför Stockholm.

Note to self: AIK-stjärnan i fråga heter Rastislav Pavlikovsky. Det lär du inte komma ihåg första april.

Omedveten humor? - 12/3


Aftonbladet 12/3 2012

Olycklig kombination av rubriker än en gång....men det hade varit ännu värre om snömannen stått överst. SNÖMANNEN VÄGER 40 KILO - Så enkelt får du platt mage till sommaren!"


Expressen 12/3 2012

Och lagom långt före barfotasäsongen visar Expressens fingertoppskänsla. Eller kanske detta rör sig mest om tåspetskänsla?

Kvannligt och minligt - 11/2


Aftonbladet 11/2 2012


Expressen 11/2 2012

Det var söndag kväll, klockan var väl ungefär 22:30. Banjo-Herren frös plötsligt till mitt i tionde borstningen på höger visdomstand (underkäken) och stirrade tomt framför sig så hålögt att hans flickvän, som var i ungefär lika långt skriden tandborstprocedur började undra exakt hur mycket smör han sålt och var han tappat pengarna.
"Löpsedlarna!"
All heder till min älskling som då inte bara ryckte på axlarna och sa "inget värre?" som jag hade förtjänat, utan faktiskt ynkade mig lite. Skulle detta vara dagen då projektet sprack, då luckan kom, då hennes heroiska rundtur i februarinatten skulle få en näst intill obefintlig betydelse?

Det ordnade sig dock till slut. Och nej, bilderna ovan är faktiskt INTE tagna på Seven-Eleven i korsningen och så vidare, utan på ett helt annat ställe, för en gångs skull.

Jag kan inte låta bli att fundera över de båda tidningarnas val av skildring av melodifestivalens final. Varför koncentrerar sig Expressen på förlorarens förståeligt besvikna sorti? Den stora nyheten är ju att Loreen vann med rekordsiffror, varför fotografera Dannys ryggtavla? Elände och ilska säljer bättre?
Eller det kan väl inte vara så att man måste ta till genustänket?

Tankarna skenar iväg! Finns det ett genustänk i löpsedlar? Självklart finns det det, men hur tydligt? I vilka ämnen förekommer kvinnor på bild? När är män överrepresenterade? Helt nya horisonter öppnas! Det här är ett projekt i ständig utveckling. Kommer ett års studier att räcka?

Rekord? - 10/2


Aftonbladet 10/2 2012


Expressen 10/2 2012

Det här kan vara den tråkigaste löpsedelsdagen sedan undersökningen började. Gäsp.

Fredrik gör vad som krävs II - 9/2


Expressen 9/2 2012

Uppgifter till Expressen! Expressen har alltså fått uppgifter. Jag bara undrar: Hur skulle de annars få reda på nyheter? Är det inte nån sorts nytt rekord i redundans vi ser här. Och på det här löpet är det första gången vi får se Björn Ranelids formidabla slutspelsskägg inför Mello-finalen. Det klädde honom.


Aftonbladet 9/2 2012

När först jag såg den här löpsedeln så tänkte jag att det förklarade en hel del av hans beteende under På Spåret, bara en full besserwisser kan väl låta så där underbart släpigt dryg, men så förstod jag senare att detta tydligen rör sig om ett annat, kommande program.

Fredrik gör vad som krävs - 8/2


Expressen 8/2 2012


Aftonbladet 8/2 2012

Idag var tidningarna rörande eniga om vad som var intressant i mediedrevet. Det var alltså vad som krävdes av vår osynlige ledare för att hamna som huvudnyhet. Första gången sedan 1/1. Är det verkligen normalt att en statsminister inte figurerar oftare på löpsedlarna?

Vem löser veckans brott - 7/3


Expressen 7/3 2012

Expressens löpsedel från 3/3 får sin naturliga uppföljning, så att säga. Och har man inte automatvapen så kan man tjäna pengar på att baka smart istället.


Aftonbladet 7/3 2012

Jag undrar om Hemliga Sjuan-romantiken lever kvar i landets tioåringar? Var det några smågrabbsgäng som lånade pappas förstoringsglas och andra klassiska deckarattribut och gav sig ut på jakt efter den försvunne när de såg den här löpsedeln? Kommer det att skrivas hundratals små uppsatser på landets mellanstadieskolor den närmaste tiden som alla handlar om hur ett gäng barn fångar ett gäng farliga kidnappare/guldrånare? Åh, jag blir alldeles nostalgisk...
Fast nuförtiden surfar väl kidsen bara in på Facebook och bildar en grupp "Vi som vill hitta Pierre" och sedan chattar de med likasinnade ända tills Leif GW Persson styr upp det med ett distinkt mumlande om "klantskallar". Tiderna förändras.

Nyhetstorka? - 6/3


Aftonbladet 6/3 2012

Jag undrar vad Aftonbladet-veteranerna säger om nya Aftonbladet....bara en tanke....


Expressen 6/3 2012

Allvarligt talat, hur tillförlitlig och detaljerad kan en tremånaders väderprognos vara, dessutom tre månader i förväg? Är det någon som tror att den bästa tiden för semester INTE kommer vara i juli som vanligt? Men kul att vädret får lite utrymme, det har varit sällsynt.

Nya vinklar - 5/3


Aftonbladet 5/3 2012

Tack och lov för att de tagit bort hallåorna i Sveriges Television! På senaste tiden har de blivit så desperat klämkäcka med konstigt minspel och yviga gester. Tacka vet jag hur det var på Henrik S Järrels tid. Och Hans Waldenström! Ni minns väl hans fantastiska brillor och glesa tandrad? För att inte tala om den här sanslöse snubben! Det var bättre förr!


Expressen 5/3 2012

Ännu ett sällsynt avsteg från den gängse panikspridningen! Det kan finnas en lösning! Men frukta icke, än finns det chans att frukta och ligga i riskzonen. Kol-la själv!


Kvällsposten 5/3 2012

Jajamen, Banjo-Herren är i Skåne på en måndag! Och hurra för det, när det bjuds på en så fantastisk löpsedel! Varför har INGEN tänkt på den vinkeln??? Ranelid har stått och skymt sikten för "det första könet" i duon i två veckor! För det är ju faktiskt en duo. Jag måste erkänna att jag också helt glömt bort Sara Li. Hon syns liksom inte bredvid Apelsinens gigantiska ego. Hon förekom på bild på en löpsedel i februari, men när jag nu i efterhand kollar statistiken märker jag att jag inte noterade det ens. Jag skäms och tvingar mig själv att räkna om.

Och var verkligen så många som 100 skåningar galna nog att åka Vasaloppet????

Vad var det nu för dag....? - 4/3


Aftonbladet 4/3 2012

Vilken härligt gammaldags löpsedel! Jag var på bröllop hela lördagen så jag kanske missade att hela landet stod stilla och följde dramat med Leo?
Men FÅR man verkligen en natt på lyxhotell om man köper Aftonbladets bilaga? Det låter ju helt sjukt fördelaktigt?
1) Var ligger lyxhotellet i fråga?
2) Får man ett rum att bo i också?


Expressen 4/3 2012

Ännu en gång en löpsedel som med 100% säkerhet inte såg ut så här i Stockholm. Olycklig kombination av huvudnyhet och ledarämne, för övrigt.
Och nya nyttiga sockret? Nytt socker låter som nåt som tagits fram i ett laboratorium, och då är inte "nyttigt" ordet som poppar upp i hjärnan för mig. Låt oss gissa att Elin inte hunnit gå ner ens 12 kilo till innan första larmrapporten kommer om att nya sockret kan ge stroke, cancer och angioödem på färre än var tusende bipacksedel.


Kvällsposten 4/3 2012

Namn! Ålder! Summa! Herregud, att folk bryr sig. Det är nästan så man missar att det är söndag, med allt vad det innebär av hälsa, reportage, mat och resor.

Förbannad - 3/3


Expressen 3/3 2012

Den här löpsedeln gör mig ledsen. Ett äldre par jag känner mycket väl blev nyligen bestulna på alla sina guldsaker av en fönsterputsare. Han hade kommit och putsat flera gånger hos dem och så efter hans sista besök så var plötsligt en massa guld borta. Och han med, han har gått upp i rök. Och polisen är inte intresserade av att få tag i honom heller. De blir bara fräckare och fräckare, och såna här löpsedlar tar inte motivationen från dem direkt. Och på tal om stöld:


Kvällsposten 3/3 2012

Minns ni 16 januari i år? Elin har rasat 6,5 kilo till! Det är rätt bra jobbat på en och en halv månad (mer än fyra kilo på fyra veckor i snitt i alla fall)! Kommer vi att få följa Elin under året? Hur smal kan hon bli? Är hon försvunnen till jul?


Aftonbladet 3/3 2012

Ja, som ni märker så är jag nere i Skåne igen. Men jag har inget som helst intresse för kvinnorna som höjde lönen mest, varken där eller på Norrmalm eller i Botkyrka. Hellre då inreda hemmet i vårtyger.

Flopp - eller topp? 2/3


Aftonbladet.se, 2/3 2012

Vi inleder dagens reflektioner med en favoritstilfigur - tankstrecket!
Det dök upp för ett par år sedan i rubriker och på löpsedlar och vann snabbt fotfäste. Det började användas flitigare och flitigare och på mer och mer ologiska och felaktiga ställen. Och här trodde jag faktiskt till en början att AB slog ett nytt bottenrekord i tankstrecksanvändning.
"Streckmonstret vill ha tankstreck framför ALLA subjunktioner!!!"

Men så tänkte jag lite till...den här rubriken kan vara både ovanligt dum eller...ovanligt smart.
Rubriksättaren vet att tankstreck används vårdslöst. Rubriksättaren vet HUR man egentligen ska använda det. Och världen har sett det här partytricket på YouTube....
Hon visar det bästa partytricket - (ett trick) som världen sett (på YouTube)!
Nu får rubriken alla besserwissrar av min kaliber att stanna upp i sin läsning, förfasa sig över dumheterna - MEN sedan inse hur det kan vara menat. Och så tittar de på klippet förstås.
Men hallå! Omgorka titta på halvtimmes klipp bara för att se en tjej kissa ståendes som en karl. För visst är det väl det som är tricket? Det ser ut så....

Över till löpen.

Expressen 2/3 2012

För helvete, Expressen! Läs inte allt skit som står på bipacksedlarna i läkemedelsaskarna! Det här är rent vidrig skräckspridning av sämsta märke. Jag läser innantill: "Biverkningar kan förekomma: Hudutslag, leverskada, nedsatt njurfunktion. Allergiska reaktioner såsom nässelutslagm, svullnad av ansikte, läppar, tunga och svalg, ibland med andnöd och sväljningssvårigheter (angioödem)."
Färre än var tusende riskerar nåt av detta. Inte fan slutar jag ta Alvedon för det.


Aftonbladet 2/3 2012

"Därrrrrförrrrrrr harrrrrrrr jag bestämt mig förrrrrrrrrrr att kämpa" berättar Apelsinmannen.
Varför, Björn!? Kan du inte bara ge upp?


Allting är en getingjakt - 1/3


Expressen 1/3 2012

Hur görs såna undersökningar? Finns det vårdcentralrecensionssidor på internet precis som det finns hotell- och restaurangrecensionssidor?

"En överkryssad kanyl till vårdcentralen på Norrmalm (än en gång, hur ser löpsedeln ut i Joensuu???), jag har aldrig blivit så lite friskare av att gå till doktorn som jag blev där. Jag gick dit med ett lätt magknip som en otrevlig doktor konstaterade var tarmvred! Och veckotidningarna i väntrummet hade någon snutit sig i, åtminstone de som låg överst."

"Fem kanyler till den andra vårdcentralen på Norrmalm (i Joensuu ligger "den andra vårdcentralen" i Finland) det var länge sedan jag fick ett lika prisvärt besök på en vårdcentral. Allt var top notch, sjuksköterskorna, plasttossorna till ytterskorna, det smärtstillande. Prima service och en storartad final! Det är inte varje dag man får Creuzfeldts-Jakobs sjukdom till ett så ringa pris. Mu!"

Längst ner på löpsedeln kan vi konstatera att magasinet Extra ökar mest. 10 procent plus.
Jag kan bara konstatera att man kan öka 10 procent på många sätt....


Aftonbladet 1/3 2012

HÄR ger Ranelid beskedet! Aftonbladet har SOM ENDA TIDNING slösat hundratals ark papper på att skriva ut en massa supergalningars PERSONLIGA HYLLNINGAR till SCHLAGERFÖRFATTAREN! Och Björn är ju så pass smart att han tar emot dem genom fönstret för bästa bild. Nej, jag orkar inte gå ut, det här har tagit så frrrrrrrrrrrruktansvärrrrrrrrrrrrrrrt på mig!
OK, det här har gått helt över styr. Sluta nu.


Februari

Så har då ännu en månad gått, och vilken månad det har varit!
En stjärna har slocknat, en annan stjärna har fötts! En dansande björn har slagit igenom i schlager-Sverige och vi har fått metoder att banta bort ännu en hel normal kroppsvikt.

Låt oss kasta oss in i statistiken!
Kategorin Schlager innebär allt som har direkt med schlagern att göra. Att Björn Ranelid tjafsar med EMD-Mattias är Schlager. Att han parkerar fel är Brott, och Kändisar. Kategorin TV är alla TV som inte är Melodifestivalen. Kategorin Gulliga Djur omfattar, textförfattaren oövertygad, även fåglar, så länge de trivs i Botkyrka.

Här har vi så Aftonbladets 10-i-topp vad gäller ämnen. Poängen beräknas precis likadant som förra månaden, två poäng om temat är huvudämne på löpsedeln, en poäng om det ingår i det s k "bjäfset".

1. Schlager, 16 poäng, varav 8 för huvudämne
2. Hovet, 15 poäng, (14 för HÄ)
3. Kändisar, 14 poäng (8 HÄ)
4. TV, 13 poäng (6 HÄ)
5. Pengar, 10 poäng (10 HÄ)
6. Sport, 9 poäng (2 HÄ)
7. Tragedi, 8 poäng (8 HÄ)
8. Vikt, 8 poäng (2 HÄ)
9. Brott, 6 poäng (6 HÄ)
10. Lista, 4 poäng (4 HÄ)

Schlager och Hovet har naturligtvis rusat upp till tätpositionerna från i princip ingenstans denna månad, det var inget mer att vänta, annars är listan i huvudsak sig lik från januari.

Expressen då?

1. Kändisar, 16 poäng (14 HÄ)
2. Schlager, 13 poäng (10 HÄ)
3. Hälsa, 12 poäng (12 HÄ)
4. Vikt, 8 poäng (6 HÄ)
5. Hovet, 7 poäng (4 HÄ)
6. Brott, 6 poäng (6 HÄ)
7. Heminredning, 6 poäng (0 HÄ)
8. Sport, 5 poäng (4 HÄ)
9. Mat, 4 poäng (0 HÄ)
10. Väder, 3 poäng (2 HÄ)

Vädret är fortfarande iskallt! Expressen håller däremot hälsan högt. Mät höften! Slipp dålig hörsel! Rädda dig från Alzheimer! Var smal! Pengar däremot är helt ointressant för Expressens läsare. För att inte tala om TV utanför Melodifestivalen! Nej, upp och hoppa och rör på er! Expressen, det sunda alternativet!
Och speciellt tycker jag vi ska lägga märke till den nästan totala avsaknaden av listor, som var så vanliga i januari! Varför är det inte hett längre?

Tillsammans:
1. Kändisar, 30 p
2. Schlager, 29 p
3. Hovet, 22 p
4. Vikt, 16 p
5. Hälsa, 15 p (12 HÄ)
6. TV, 15 p (8 HÄ)
7. Sport, 14 p
8. Pengar, 8 p (8 HÄ)
8. Brott, 8 p (8 HÄ)
10. Tragedi, 10 p (10 HÄ)
11. Heminredning, 10 p (0 HÄ)

Februari månads stora löpstjärna då? Ja, den här månaden har vi verkligen haft ett stort antal kandidater! Expressen har haussat Björn Ranelid, medan Aftonbladet varit flitiga med kronprinsessfamiljen, och samtidigt har båda gett Whitney ett ovärdigt farväl. Vem är då den vanligast förekommande och får göra Stefan Löfvén sällskap i 2012 års exklusiva löpsedelsklubb?

Är ni medvetna om att Charlotte Perrelli lyckats nästla sig in på 8 olika löpsedlar under månaden, det är nästan var tredje. Hon har synts i nästan alla magasin och bilagor, har skrapat ihop 9 löppoäng och klockar in på en oväntad femteplats, just före Estelle Bernadotte på 7. På fjärde plats finner vi prins Daniel med 10 poäng och trea är Whitney Houston med 12.
Och månadens löpstjärna är: Kronprinsessan Viktoria med 15 poäng, just före Björn Ranelid med 14!

Då kan man bara gissa vem som ligger bäst till för mars, men jag tror nog att det lär bli samma toppgäng (minus Perrelli och Houston) även om Ranelid förhoppningsvis tappar lite efter den 10:e mars. Måtte han tappa.....

RSS 2.0