Lågvatten

Man kan inte alltid vara på topp.
Idag är jag dessvärre på ett rätt dåligt humör. Kylan bara fortsätter, jag har ont i huvudet och jobbdatorn bråkar med mig.
Då är det svårt att få inspiration till ett bra inlägg. Jag vänder mig till er, mina läsare, som varit så oväntat många denna första vecka: Vad vill ni veta?
Vad tycker ni?

Alla uppslag, frågor, åsikter och glada tillrop mottages tacksamt.


Kommentarer
Postat av: Lena

Det är fullt tillåtet att ha skitdagar :)

Men om du glädja oss, och i slutänden dig själv; luta dig tillbaka. Blunda. Sök igenom godaminnenbanken och när du hittar något som får dig att småle, det kan vara precis vad som helst, skriv då ner det goda minnet och dela det med oss.

It´s a win-win... :)

2010-01-11 @ 13:19:35
Postat av: Trogen läsare

Jag vill se en serie hemma-hos-reportage. Det första avsnittet skulle kunna avhandla herr Banjos skogarderob. Obs: Med bilder.

2010-01-11 @ 22:02:34
Postat av: Jannike

Ja, nu står vi utanför dörren här. Det är en vanlig trädörr med en brevlåda i. Det står B...B...Banjo på brevlådeinkastet. Banjo Herrén. Nej, vad säger jag? Banjo-Herren står det ju.

Nu går vi in.

Ja, nu går vi in, dörren öppnas, vi kommer in... i en ganska mörk hall. Det är ingen som har brytt sig om att tända här och det ligger skor överallt på golvet i snubbliga smuliga små högar!

Där borta ser jag nånting. Det ser ut som en man.

Kan det vara Nisse? Nisse Gandhi?

2010-01-12 @ 05:28:13
Postat av: Slime

Berätta om vad som får dig att skratta hejdlöst. Det är nog tämligen viktigt att man kan skratta åt samma saker...När ska vi spela bingo, förresten?

2010-01-12 @ 08:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0