Påminnelse

Egendomligt nog har jag inte fått någon att nappa på bioerbjudandet ännu. (Förutom ett mycket förutseende och uppskattat erbjudande att gå med "om jag inte hittar någon annan".)

Det måste självklart bero på att ni inte vill se Sherlock Holmes! Jag kan tänka mig en annan film om det kniper.
Maila [email protected] innan veckan är slut.

Kommentarer
Postat av: Flygmalajen

Herr Banjo!

När du har fångat en Lyra genom denna blogg, men innan det har blivit tydligt om hon är det instrument som bäst kompletterar Banjo på sikt, vad gör du då med bloggen?



Gissningsvis kan ett omnämnande av henne uppfattas som en smula stressande, medan ett ickenämnande kan ses som ett ställningstagande som kanske inte var meningen.

2010-01-08 @ 13:10:44
Postat av: Banjo-Herren

Det är en mycket bra fråga.

Jag förutsätter och hoppas att denna lyra (tummen upp för vackert bildspråk!) är så pass kommunikativ och receptiv att vår dialog gör det klart för henne var vi står i vårt inbördes förhållande, oavsett vad som nämns i bloggen.



Min policy tills vidare är att inte filosofera över enskilda presumtiva livspartners här på bloggen, allt eventuellt dejtande kommer skötas mycket diskret.



Däremot kommer jag, om något projekt misslyckas, att dela med mig och få feedback för att undvika att begå samma misstag igen.

2010-01-08 @ 13:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0