Var är Björn? - 18/2


Aftonbladet 18/2 2012

Hujedamej vad det regnade i Lund i lördags! Och det var inte bara regn som föll, utan även Aftonbladets känsla för vad som är passande. Varför får en brottsling uppmärksamhet för en sån här sak? Och ni kan ju vara säkra på att karln fortfarande går fri, trots att han sålt kokain till minderåriga. Eller har jag missuppfattat hur gammal Whitneys dotter är?


Kvällsposten 18/2 2012

Malmös problem löses i vardagen. Sol, check! Mulet som fan. Snö, check! Det regnar. Kyla, check! Våren är här. Tre problem lösta, trots att det inte är vardag. Och så några läckra badrum på det så glömmer vi alla skottdramer. Och travskandaler. Beror folkets ilska möjligen på att det här uppdagades så att folket inte kan utnyttja det längre?


Expressen 18/2 2012

Läckra badrum skulle de behöva i världens farligaste fängelser, där Örjan och en hög andra svenskar sitter. Nog om dem, och istället en fascinerande iakttagelse: Det är schlagerlördag och inte en enda av löpsedlarna nämner "allt om kvällens schlagerfest" eller liknande. Jaja, eftersom detta skrivs ett par dagar senare så kan vi ju konstatera att ämnet kommer revanschera sig, och det med besked.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0