Stort helgextra, två inlägg i ett! 14-15/1


Aftonbladet och Expressen, 14/1

Ser jag dubbelt? Båda blaskorna skyltar med att man i ett magasin ska lära sig förvara smart!? Är det ett sammanträffande, industrispionage, eller kanske nåt så simpelt som ett samarbete? Är det även samma TV-kockar som figurerar i de stora "nyheterna". Andras rikedom, hur kan det vara så fantastiskt intressant? Jaja, bättre än andras elände i alla fall.
Fundering: Är det olika sorters nyheter på löpsedlarna olika veckodagar? Flärd på lördagar, elände på måndagar? Har ni läsare något ni vill att jag ska titta närmare på?


Aftonbladet och Expressen, 15/1 2012

Närområdets tandläkare konkurrerar ut den Titanic-liknande fartygsolyckan i Medelhavet om Expressen får välja. Det var en egendomlig prioritering. Smal för gott kan man också bli längst ner på sidan.

Aftonbladet är mer klassiska och tar fram SKRÄCKEN, men med den stora skillnaden att den här gången är det riktig skräck och inte SKRÄCK-bilderna från Gladiatorerna-inspelningen, eller SKRÄCK-beskedet från nån stor sportprofil att hen har fått ont i en fot.
Och så har några ytliga människor fått lufta sina versioner om varför de väljer att grundmura könsfördomar. Det var väl fint?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0