Bloggare hjälpte farbror hitta öl - på Vi

NORSBORG/HALLUNDA. Personal och kunder på Vi Hallunda reagerade knappast alls när en av Sveriges färskaste bloggare, 36, idag hjälpte en farbror att finna och köpa åtskilliga flaskor lättöl från företagets sortiment.
- Mannen som bloggaren hjälpte var uppenbart vilsen och kunde bara hitta folkölen, berättar Amina Hoosidhar,17, som jobbar som prismärkare på Vi. När han frågade bloggaren var lättölen stod så fick han ett snabbt och korrekt svar, det var uppenbart att bloggaren inte bara kände till produkten lättöl utan även var i butiken den brukade förvaras.
Bloggaren, som själv vid tillfället inte köpte lättöl, betalade sina inköp med ett kort som utfärdats av Handelsbanken. Pär Boman, VD för Svenska Handelsbanken, säger när Banjo-Herren konfronterar honom med fakta:
- Det är ju inte meningen att våra bankkort i första hand ska användas vid inköp av lätttöl.
- Men det var ju inte bloggaren som köpte lättölet!
- I så fall kan vi naturligtvis inte ta ansvar för hans förehavanden.
Några åtgärder mot bloggaren från butikens eller bankens sida planeras ej.

Banjo-Herren har försökt komma i  kontakt med bloggaren eller någon av hans anhöriga. Hans mor hälsar i ett pressmeddelande: - Jag varnade honom för att han skulle råka illa ut om han gav sig ut på internet.

LÄTTÖL VI MINNS
 - Tuborgs burköl med Storm P:s teckning av Perikles.
 - Pripps Blå-reklamen med Tommy Nilsson-musik. (Om någon påstår att jag nånsin skrivit att Ted Gärdestads musik använts till Pripps Blå-reklam så kommer jag häftigt förneka detta, hur korrekt påståendet än må vara.)
 - Den lättöl som datateknologiska sektionen på LTH en gång drack i tron att det var starköl och därför blev lika fulla som på riktig starkis, om inte värre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0