Banjo-Herrens Schlagerkalender - Lucka 5

Idag slogs ett bottenrekord i vinklad rubriksättning på aftonbladet.se. Plötsligt basunerade de ut med jättetjocka versaler: "MEDE KAN ERSÄTTAS". Anledningen till att de skrev så visade sig vara att ett spelbolag har öppnat ett spel på vem som eventuellt skulle ersätta Petra Mede som programledare, om hennes rikskända rygg skulle krakelera....
Samma kille hade förmodligen som förslag till vädersidan "DET KAN REGNA", samt till nöjessidan "BJÖRN GUSTAFSSON ROLIG - ENLIGT VISSA". Tydligen trodde han att man kan rycka vad som helst ur sitt sammanhang, så länge det inte är uppenbart ljug.

Turligt nog insåg den siste som hade sitt samvete kvar på Aftonbladet att det där var att ta i, så rubriken försvann illa kvickt. Förhoppningsvis så sitter ljushuvudet som kom på den och funderar på en klatschig rubrik till sitt cv.

Dessutom meddelar samma seriösa tidning att Petras bild används på en porrsajt. Det vill jag minnas att Kristian Luuks bild också gjorde när han var ny programledare för två år sedan. Konstigt nog användes inte ordet "porrchock" en enda gång i denna toppnyhetsrapportering.

På tal om bottenrekord så gör vi en riktig djupdykning i schlagerhistorien för att hitta dagens lucka. 1986 deltog vad jag själv anser vara den kultigaste av alla kultiga kultlåtar som någonsin deltagit i detta spektakel. Ingen mer presentation nödvändig! På 32:a plats:

Lucka nr 5

Oj då....det där blev väl bara halvrätt....så här ska det vara.

Lucka nr 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0