Banjo-Herrens Schlagerkalender - Lucka 33

Caroline var på hal is igår kväll. Ena tidningen säger att det inte är någon fara med henne, den andra tutar ut att nu kan hon inte stå på scen! Hur ska dom ha det? Tur att schlagern finns eftersom det naturligtvis aldrig händer något tillnärmelsevis lika viktigt i resten av världen, eller hur. Hade inte schlagern funnits så hade ju tidningarna fått börja skriva om svält och annat elände, och hur bra gör sig sånt i direktsändning?

Dessutom påstår tidningarna att Malena Ernmans sång anklagats för plagiat samtidigt som de i artikeltexten avslöjar att det inte är plagiat den anklagas för....man blir bara lite trött och avtrubbad.
Och Caroline leder än i läsaromröstningarna. Jag vill absolut inte påstå att det har något att göra med att det var den schlagerlåt som svenska folket hörde framföras live senast, nejdå. Men så är det. När alla låtarna framförts i Globen på lördag så kommer förmodligen båten ha svängt lite. Men spännande kommer det att bli. Jag håller dock fortfarande Malena som en knapp favorit, och likaså gör spelbolagen. Man kanske skulle satsa en slant ändå....

I luckan idag finner vi en riktig klassiker som alla borde kunna. Eder undertecknade har t o m själv sjungit in den på skiva. Det ni! Men nu är det inte min halvfalska version som ska spelas utan den 41 år gamla ESC-pärlan.

Lucka 33

Tänk att man såg ut sån i 22-årsåldern då för tiden. En kvart efter detta uppträdande uppfann Cliff Richard fuldansen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0