Banjo-Herrens Schlagerkalender - Lucka 35

I morgon smäller det, men hur?
Från genrepet rapporteras att EMD bytt färg på frackarna, att porrhögen har fått guldbyxor och att Sofia har fått det Finer hade förra veckan. Men det lär inte påverka så mycket.

Här har ni Banjo-Herrens slutliga tips/gissning om morgondagens utgång. Vi börjar från botten.

11) Molly Sandén. Ja, hon lär inte få många juryröster och knappast några folkröster heller. Hon får återkomma med något mer fartigt och mindre smetigt nästa år. Hoppas hon inte är förstörd för all framtid.

10) Emilia. Samma öde som Molly, men lite fler juryröster.

9) Sofia. Tack vare internationella juryns 10:a och lite ströröster från andra jurygrupper så blir det inte jumboplatsen för Sofia. Om denna låt sjungits av någon annan, som Elena Paparizou, istället så hade det varit en given vinnare. Även om den känns några år för sen.

8) Agnes. Inget bra år för solotjejer. Agnes lär också kamma noll hos folket.

7) H.E.A.T. Folkröster, men knappast några från juryerna.

6) Sarah Dawn Finer. Balladdiggarna röstar på en annan lugn låt. Gissa vilken.

5) Caroline af Ugglas. Ja, just det. Den. Men den är bra, Faktiskt.

4) Alcazar. Ingen anledning alls, mer än de varken är värda mer eller mindre. Ganska bra anledning när allt kommer omkring.

Sen börjar det bli riktigt knivigt.....

3) EMD. Klistrigaste låten och elegantaste numret med tre småflicksidoler. De ledde omröstningen på SVT:s hemsida i eftermiddags, kanske ännu? Dock kommer de att bli omsprungna tack vare juryrösternas svek.

2) Måns Zelmerlöv. Det blir jättetråkigt i ESC om Måns får representera oss, och jag hoppas att svenska folket också inser detta. Det är absolut ingen Cara Mia detta, även om det börjar nästan identiskt. Porrhögens guldbyxor blir till silver.

1) Malena Ernman. Det måste ske, för Sveriges bästa! Och det kommer att ske, det känner jag på mig. Malena till Moskva och ESC-liket lever igen.

Dagens lucka innehåller min tvåa i alla tider och dessutom egendomliga klänningar, udda instrument och ett fantastiskt skönt etnobeat. Det här är låten som enligt egen utsago gett Jonas "Basshunter" Altberg en hel drös ligg. Men det är inte därför den här gruppen dyker upp i

Lucka 35

En lucka kvar. Jag tror de flesta som känner mig kan ana vem som kommer att sticka ut näsan ur sista luckan...

Kommentarer
Postat av: Per Starbäck

Det var ju praktiskt det här. Du talar om att Molly ska komma sist. Jag tittar på Ladbrokes och ser att man får sju gånger pengarna på det och sätter en hundring. Tack ska du ha!

2009-03-14 @ 22:02:41
URL: http://krafsklotter.blogspot.com/
Postat av: Banjo-Herren

Grattis till de 700! :)

2009-03-15 @ 13:42:39
Postat av: Per Starbäck

Tack, men var är tipsen till ESC nu? Det är på tok för få Banjo-Herren-inlägg här!!

2009-05-14 @ 18:23:13
URL: http://krafsklotter.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0